kokonaissuunnittelu

Ylellinen vapaa-ajan asunto

Kokonaissuunnittelu

Moderni koti klassikoilla

Kokonaissuunnittelu

Perinteinen asianajotoimisto Helsingissä

Kokonaissuunnittelu

Tunnelmallinen vapaa-ajan asunto

Kokonaissuunnittelu

Upea yksityiskoti Tampereella

PORTFOLIO

Moderni koti klassikoilla


Tässä talossa asuva perhe pitää kontrasteista ja puun lämmöstä

Aidot materiaalit näkyvät kaikkialla. Kontrasteja haettiin värien, materiaalien, mittasuhteiden ja valaistuksen avulla. Verhokiskot ovat kiinni katossa, jotta saatiin vielä korkeamman oloinen tila. Puulajeja on kolmea eri sävyä, mutta ne on ryhmitelty siten, etteivät ne riitele keskenään. Valaistuksessa käytettiin paljon epäsuoraa valoa ja mukaan mahtui myös Suomessa hieman vähemmän käytettäviä seinävalaisimia, joilla on helppo saada erilaista tunnelmaa aikaan.

Järvenpää
Omakotitalo

Pinta-ala
Tyytyväisiä
Led-profiilia
210
5
63
m2
asiakkaita
metriä

Luota klassikoihin


Tässä kodissa luotetaan klassikoihin, niin valaistuksessa, kuin kalusteissakin. Keittiöön haluttiin klassista tunnelmaa modernilla ulkonäöllä. Täystammipuiset kaapinovet ovat materiaalina pitkäikäiset ja perinteiset, mutta muotoilultaan tätä päivää. Musta seinän väri korostaa tammipuun lämpöä. Lattiaan valittiin suuret mustat kivimaiset ja hieman kimaltavat laatat. Ne tuovat arvokkuutta keittiöön ja ovat helpot huoltaa.

Vastapareja


Mustan lattian vastapariksi aulatilaan käy hyvin kiiltävän valkoinen senkki. Lähes koko seinän levyinen peili tuo tilaan avaruutta.

Takan lämmössä


Olohuone jatkaa samaa tummaa linjaa. Takka jakaa olohuoneen ja ruokailutilan luonnollisesti omiksi alueikseen. Takan tulta voi ihailla molemmilta puolilta kaksoisluukkujen ansiosta. Takan jokainen sivu on yhtä suurta mattalaattaa, joka rauhoittaa pinnan.

MUISTA SEURATA!