kokonaissuunnittelu

Ylellinen vapaa-ajan asunto

Kokonaissuunnittelu

Moderni koti klassikoilla

Kokonaissuunnittelu

Perinteinen asianajotoimisto Helsingissä

Kokonaissuunnittelu

Tunnelmallinen vapaa-ajan asunto

Kokonaissuunnittelu

Upea yksityiskoti Tampereella

PORTFOLIO

Rauhan keidas


Rauhan keidas järven siimeksessä

Tämä mökki rakentui upealle rauhalliselle paikalle, jota ympäröi vesi ja maalaismaisemat. Kontion toimittama upea moderni hirsitalo on kuin luotu paikalleen. Sen luonnonläheiset värit sekä ulkona, että sisällä lähes pakottavat rauhoittumaan. Talo onkin toiminut viime vuoden etätyöpisteenä lähes koko ajan pariskunnalle, joka haluaa viettää mahdollisimman paljon aikaa pois kaupungista, vaikka heillä kaupunkikoti onkin. Suunnittelussa yhdistettiin uutta ja vanhaa, designia ja bohoa. Kokonaisuus pysyi kuitenkin rauhallisena värien ansiosta. Asukkailla oli vanhoja huonekaluja ja valaisimia, joita voitiin hyödyntää. Niissä on muutama väriläikkä, joka mukavasti piristää ja yhdistää huoneita.

Tästä kohteesta löytyy lisää kuvia Facebookissa Studio Obaken sivuilla ja Instagramissa sekä Studio Obaken, että Instainkkarin feedistä. Käy kurkkaamassa, jos kiinnostuit kohteesta.

Orimattila
Vapaa-ajan asunto

järvinäkymä
Vahtikoira
design valaisimia
4
1
10
ilmansuuntaa
ihana
kpl

Design valaisimia


Asiakkailla oli muutamia vanhoja Aallon design valaisimia, joita he halusivat hyödyntää suunnittelussa. Myös vanhoja kalusteita saatiin tilaan, kuten kuvan ihanat "wieniläistuolit". Valaistuksesta pyrittiin tekemään mahdollisimman muunneltava eri tilanteisiin.

moderni kompakti keittiö


Keittiössä, samoin kuin "sisäterassilla" käytettiin pöytämateriaalina Dektonia, joka kestää kuumuutta todella hyvin! Pinnat ovat muutenkin helppohoitoisia. Lisäksi tasoon integroitu liesituuletin tuo avaruutta keittiöön, eikä se roiku näkymien tiellä kokatessakaan.

Sisäterassilta upeat näkymät


Mökin ja ulkotilan välissä on hienosti suunniteltu "sisäterassi" grillaus paikkoineen. Sinne löysi paikkansa myös värikäs Louis Poulsenin vanha valaisin. Näkymät aukeavat tästäkin tilasta joka puolelle upeasti. Järvi luo uskomattoman hienon taulun, joka muuttuu koko ajan.

MUISTA SEURATA!