kokonaissuunnittelu

Ylellinen vapaa-ajan asunto

Kokonaissuunnittelu

Moderni koti klassikoilla

Kokonaissuunnittelu

Perinteinen asianajotoimisto Helsingissä

Kokonaissuunnittelu

Tunnelmallinen vapaa-ajan asunto

Kokonaissuunnittelu

Upea yksityiskoti Tampereella

PORTFOLIO

Upea yksityiskoti Tampereella


Romanttisen runsaan ja modernin tyylin liitto näkyy tässä taidetta rakastavassa kodissa

Pariskunta pitää aidoista materiaaleista ja heillä on uskomattoman hyvä silmä kauniille asioille. Vanhat tarinalliset huonekalut istuvat uusien modernien kalusteiden kanssa mainiosti, kun värisävyt ovat hillittyjä. Tästä kivitalosta löytyy täydellinen rauha, keskustan vilkkeessä.

Kuvaaja Hanna Leppänen

Amuri, Tampere
Pienkerrostalo

Pinta-ala
Tyytyväisiä
Silkkityynyjä
121
2
15
m2
asiakkaita
kappaletta

Modernia ja perinteistä


Tässä persoonallisessa kodissa asuu nuorekas pariskunta. Sisustuksessa on sekoitettu vanhaa ja uutta, modernia ja perinteistä. Talo on vanha pesula, joka on muutettu 3-kerroksiseksi pienkerrostaloksi. Asunto käsittää kaksi kerrosta. Raidalliset tapetit ja peilit tilassa lisäävät korkeuden tuntua.

Rentoa tyyliä


Pariskunta rakastaa taidetta ja se näkyy kaikissa huoneissa. Valkoiset nahkasohvat ja musta vanha, mutta toimiva piano kynttilöineen luovat pohjan tälle rennolle oleiluhuoneelle.

Oma porraskäytävä


Asunnon yhtenä erikoisuutena on oma porraskäytävä, joka yhdistää kerrokset toisiinsa. Käytävä on avoin molempiin kerroksiin, koska pohja-/kellarikerroksessa asuvalle on oma sisäänkäynti. Portaikko on sisutettu aikakaudelle tyypillisiä perinnevärejä käyttäen. Valaistus on päivitetty sopimaan tyyliin ja tähän päivään.

MUISTA SEURATA!