kokonaissuunnittelu

Ylellinen vapaa-ajan asunto

Kokonaissuunnittelu

Moderni koti klassikoilla

Kokonaissuunnittelu

Perinteinen asianajotoimisto Helsingissä

Kokonaissuunnittelu

Tunnelmallinen vapaa-ajan asunto

Kokonaissuunnittelu

Upea yksityiskoti Tampereella

PORTFOLIO

Ylellinen vapaa-ajan asunto


Värikäs vapaa-ajan asunto

Tämän kohteen suunnitteluun ja toteuttamiseen meni aikaa monta vuotta, mutta se kannatti! Asiakas halusi yhdistää värikästä italialaista designia ja modernia skandinaavista tyyliä. Upea Honkan hirsitalo ja sen suuret merelle antavat ikkunat tuovat valtavasti valoa sisään ja suunnittelussa lähdetiin liikkeelle siitä, että valo pääsee koko talon läpi. Näin päädyttiin suunnittelemaan portaikko, joka olisi tammen ja lasin yhdistelmä. Yläkerran makuuhuoneita yhdistää täysin uniikki lasinen silta, joka päästää valon lävitseen. Kokonaisuus rakentui pyöreän hissin ympärille. Talossa käytettiin paljon luonnonmateriaaleja, jotka toistuvat myös rantasaunassa.

(Tästä kohteesta löytyy lisää kuvia lisää instassa: studioobake ja facessa: studio obake)

Espoo, suvisaaristo
Omakotitalo, kolme kerrosta

Rimaa yhteensä
Märkätiloja taloissa
onnelliset
5
7
2
km
4xkph, haman, sauna ja rantasauna
omistajat

valonleikkiä


Suunnittelussa haluttiin säilyttää kohteen valoisuus ja lasinen portaikko ja siltarakenne mahdollistavat valon virtauksen koko talon läpi. Suuret, mutta kevyet valaisimet jatkavat ajatusta läpinäkyvyydestä.

Ulkokeittiö sisällä.


Asiakkaan toiveissa oli aito italialainen pizzauuni sisäkeittiössä. Tähän tilaan tulee vielä grilli asianmukaisine liesituulettimineen. Materiaaleina täällä oli kivi,puu ja dekton, joka kestää suurempia kuumuuksia kokatessa.

Ylellinen makuuhuone


Makuuhuoneet sisustettiin neutraalein värein. Valaistus ja verhot ovat täysin automatisoituja. Sängyn vieressä olevasta paneelista pystyy huoneen pimentämään hetkessä valoisina kesäöinä.

MUISTA SEURATA!