PORTFOLIO

Konsultointi


Yksiön kylpyhuoneremontti ja stailaus myyntiä varten

Uusittu kylpyhuone nosti pienen yksiön arvoa huomattavasti. Ylimääräiset tavarat on karsittu ja näin saadaan pienestäkin tilasta suuremman oloinen. Asunnon takka kunnostettiin toimivaksi ja näin saatiin täysin toimiva pieni kokonaisuus.

Tampere, Pispala

Työmaakäynti
Suunnittelu
hinta
1
3
350
tunti
tuntia
€ ( 1h + 3h )

Tilantuntua


Kylpyhuoneen kivipinnan valaistus tuo pinnan karheutta kivasti esiin. Kun asunnon ylimääräiset tavarat karsittiin, saatiin pienestä tilasta suuremman oloinen. Takka kunnostettiin toimivaksi ja näin saatiin yhtenäinen, toimiva kokonaisuus.

Vaatehuoneesta pukeutumistilaksi


Kaikki vaatteet ja kengät saatiin esille tummanpuhuvassa ja dramaattisessa pukeutumishuoneessa. Huoneen kruunaa kihlajaislahjaksi hankittu peili ja perintönä saatu kattokruunu. Luksusta arkeen.

Parvekkeen kevyt stailaus


Parveke on yksi tiloista, jotka helposti unohdetaan sisustaa. Se on kuitenkin yksi myyntivaltti, johon kannattaa kiinnittää huomiota. Tässä kohteessa käytettiin jo valmiiksi löytyvää materiaaleja ja esineitä. Ainoastaan matto hankittiin uusina. Viherhuoneesta tehtiin ulkotilan jatko seuraavaa kesää ja syksyä ajatellen. Kun verannan suuret ovet avataan, saadaan puutarha jatkumaan sisälle. Tilaan tuotiin mahtava vanha levitettävä sänkysohva, jossa on mukava loikoilla viileässä kesäpaahteen pyrkiessä sisälle. Tässäkin on käytetty vanhoja tavaroita, joita kodista löytyi. Hylly oli kierrätyksestä, joka sai uudet kannakkeet ja vanhahtavan pinnan.

MUISTA SEURATA!