Sisustussuunnittelu

Kahden perheen vapaa-ajan asunto

Sisustussuunnittelu

Kolme erilaista suunnitelmaa 2h+k asuntoihin

Sisustussuunnittelu

Sivutoimisto Asianajotoimisto Fennolle

Sisustussuunnittelu

Nuorekas asianajotoimisto Fenno

SISUSTUSSUUNNITTELU

Avokeittiö seinämaalauksella

Sisustussuunnittelu

Lasten ja nuorten huoneet

Sisustussuunnittelu

Valoisat kylpyhuoneet

Sisustussuunnittelu

Kahden aikuisen kaupunkikoti

PORTFOLIO

Kahden aikuisen kaupunkikoti


Elämän eri vaiheissa ihmiset kaipaavat erilaisia asioita

Muutosten jälkeen halutaan muuttaa myös ulkoisia puitteita. Lasten muutettua omiin pesiinsä vanhemmat päättivät, että kaupunkikoti kokisi täysremontin. Tähän remonttikohteeseen uusittiin kaikki pinnat, valaistus, tekstiilit, useimmat kalusteet, keittiö ja kylpyhuone.

Espoo
Pienrivitalo

PINTA-ALA
Tyytyväisiä
Tapettia
103
2
10
m2
asukkaita
rullaa

Aikuiseen makuun


Lasten muuttaessa pois kotoa vanhemmat halusivat päivittää kotinsa ilmeen täysin. He toivoivat modernia ja dramaattista ilmettä, mustaa, valkoista ja puuta. Musta ja kulta toimivat erinomaisesti yhdessä. Puun eri sävyt rauhoittavat mustavalkoista sisustusta.

Integroitu keittiö


Pariskunta halusi kaikki koneet integroitaviksi, jotta keittiön yleisilme pysyisi rauhallisena. Laadukkaat kodinkoneet hävisivät kaappirivistöihin. Liesikupukin sai upota kokonaan kaapin sisään, jotta linja pysyy yhtenäisenä. Musta aito graniittitaso on upea kiiltävänä. Hieman korkeammalle nostetut koneet helpottavat ruoanlaittoa.

Mustavalkoista


Keittiön mustavalkoisuus jatkuu olohuoneessa. Ruokailutilaan saatiin sijoitettua suuri ruokapöytä, jota voi tarvittaessa jatkaa. Teak-puu, kiiltävä valkoinen ja mattamusta ovat näyttävä yhdistelmä. Tilaa elävöittävät suuret viherkasvit ja akvaario.

MUISTA SEURATA!