Sisustussuunnittelu

Kahden perheen vapaa-ajan asunto

Sisustussuunnittelu

Kolme erilaista suunnitelmaa 2h+k asuntoihin

Sisustussuunnittelu

Sivutoimisto Asianajotoimisto Fennolle

Sisustussuunnittelu

Nuorekas asianajotoimisto Fenno

SISUSTUSSUUNNITTELU

Avokeittiö seinämaalauksella

Sisustussuunnittelu

Lasten ja nuorten huoneet

Sisustussuunnittelu

Valoisat kylpyhuoneet

Sisustussuunnittelu

Kahden aikuisen kaupunkikoti

PORTFOLIO

Lasten ja nuorten huoneet


Viihtyvyys paranee, kun itse pääsee vaikuttamaan suunnitteluun

Kun lapsi tai nuori (tai puoliso) saa osallistua suunnitteluun, hänen toiveitaan kuullaan ja otetaan ne myös huomioon suunnittelussa, niin he viihtyvät paljon paremmin uusissa tiloissa. Lapsille muutto voi olla todella merkittävä muutos elämässä ja lempivärit ja –asiat helpottavat kotiutumista. Suunnitelmien tekemisessä kannattaa huomioida kuitenkin pitkäikäisyys ja muunneltavuus, ettei remonttia tarvitse tehdä vuoden päästä uudelleen.

Järvenpää - omakotitalo
Tuusula - kerrostalo

Pinta-ala
Pinta-ala
Tyytyväisiä
107
95
4
m2
m2
asiakkaita

Huone nuorelle miehelle


Näyttävä mustavalkoinen tapetti ja punaiset yksityiskohdat tekevät tästä nuoren miehen huoneesta pitkäikäisen. Harrastukset saavat näkyä sisustuksessakin, koska ne luovat viihtyvyyttä asukkaalleen.

Prinsessalle sopiva


Pieni prinsessa neitokainen sai itse valita värit ja teeman seinämaalaukseen, koska sopivaa tapettia ei löytynyt. Hän valitsi ”taikametsän”, joka sitten suunniteltiin ja maalattiin. Joskus on hyvä luovuttaa suunnitteluvastuuta myös lapsille. He viihtyvät paremmin uusissa huoneissaan, kun ovat saaneet osallistua oman huoneen suunnitteluun.

Mieleisiä värejä


Lapset saivat valita värit itse tietystä paletista, jotka sointuvat myös muihin kodin sävyihin. Vaikka itse ei välttämättä pitäisi tietyistä sävyistä, voi se olla juurikin lapsen lempiväri. Haluaisitko itse nukkua, leikkiä tai oleilla inhoamasi värin ympäröimänä?

MUISTA SEURATA!