Valaistussuunnittelu

Suurperheen valoisa koti

Valaistussuunnittelu

Sporttiperheen koti

Valaistussuunnittelu

Tyylikäs kaupunkilaiskoti

Valaistussuunnittelu

Lapsiperheen koti Järvenpäässä

PORTFOLIO

Lapsiperheen koti Järvenpäässä


Perheessä luotetaan klassikoihin ja väriharmoniaan.

Valaistuksessa käytettiin paljon ledejä. Muutama väripilkku tuo huoneisiin luonnetta. Lapset saavat vapaasti mellastaa tässä tyylikkäässä, kaksi kerroksisessa omakotitalossa. Materiaalit ovat pyyhittäviä ja pestäviä.

Paajala, Järvenpää
Omakotitalo - 2 kerrosta

Pinta-ala
Upotettuja
Iloisia
89
42
5
m2
ledejä
asukkaita

Säätömahdollisuus


Sisustus ja valaistus nojaavat paljolti pitkäikäisiin klassikoihin tässä viisihenkisen perheen kodissa. Valoa pitää voida säädellä tarpeen mukaan, riippuen tehdäänkö töitä vai halutaanko tunnelmaa.

Monipuolista valaistusta


Keittiön yläkaapeissa on alalaidassa työvaloina led-nauhaa, joka valaisee tasaisesti koko alueen. Liesikuvun molemmille puolille löytyi sopivat seinän väriä esiintuovat valaisimet. Yleisvalona katossa on himmennettävät led-valot. Eteisen valaistusta ei kannata unohtaa! Tähän tilaan tulee kohtuullisesti luonnonvaloa, mutta usein tilanne on toinen ja tarvitaan lisävaloa. Peilipinnat heijastavat tässä tilassa valoa ja katossa on upotetut led-paneelit, jotka syttyvät sisään astuttaessa. Liiketunnistin helpottaa kädet täynnä sisään tulevan vanhemman liikkumista, koska ensimmäiseksi ei tarvitse etsiä valokatkaisijaa pimeässä.

Tunnelmallinen lukunurkkaus


Lukunurkkauksessa on neljä eri valonlähdettä. Kesäaikaan ulkoa tulee auringonvaloa, mutta talvisin tilaa valaisee riippu-, jalka-, ja upotetut led-valaisimet. Portaat ja porraskäytävät on hyvä valaista jo turvallisuuden vuoksi riittävästi. Tässä on käytetty led-paneleita katossa.

MUISTA SEURATA!