Valaistussuunnittelu

Suurperheen valoisa koti

Valaistussuunnittelu

Sporttiperheen koti

Valaistussuunnittelu

Tyylikäs kaupunkilaiskoti

Valaistussuunnittelu

Lapsiperheen koti Järvenpäässä

PORTFOLIO

Sporttiperheen koti


Vanhasta talosta kuoriutui aivan uusi puoli täysremontin yhteydessä

Aktiiviseen liikkumiseen kannustava suurperhe teki erilaisen ratkaisun tv:n katseluun ja oleiluun. Alakerrassa on oma harrastehuone, joka on rauhallinen paikka oleilla. Pintojen sävyt ovat hillittyjä, koska väriä tulee kalusteista. Valaistukseen kiinnitettiin erityistä huomiota.

Nummenkylä, Järvenpää
Omakotitalo

Pinta-ala
Hauskuutta
Liikunnallisia
176
100
5
m2
%
asukkaita

Erilainen olohuone


Olohuoneessa voi olla myös pomppulinna tai kuntosali. Perheen kaikki lapset rakastavat oleilla ja touhuta tässä persoonallisessa tilassa. Aina ei tarvita sitä perinteistä sohvaa, vain mielikuvitus on rajana! Valoja pystytään säätämään tarpeen mukaan. Tapetti tulee hienosti esille pienten spotti-ledien ansiosta.

Tunnelmavalaistus


Oleskelutilassa on himmennettävä valaistus. Taustaseinä on paneloitu akustoivalla lankulla, joka hohtaa himmeästi valossa iltaisin.

Rauhoittavia sävyjä


Makuuhuoneen yhteyteen saatiin vanhemmille omat kylpytilat. Mosaiikkimainen kiiltävä suuri laatta kimmeltää hienosti valon osuessa siihen. Makuuhuoneessa on sama tapetti kuin olohuoneessa, mutta tummemman sävyinen. Makuuhuoneessa voi rohkeasti käyttää tummempiakin sävyjä, sillä ne rauhoittavat. Valkoinen kaapisto raikastaa tilaa ja kattovalaisin luo hieman romanttista tunnelmaa. Valo pääsee upeasti sisään molemmilta seiniltä.

MUISTA SEURATA!