Valaistussuunnittelu

Suurperheen valoisa koti

Valaistussuunnittelu

Sporttiperheen koti

Valaistussuunnittelu

Tyylikäs kaupunkilaiskoti

Valaistussuunnittelu

Lapsiperheen koti Järvenpäässä

PORTFOLIO

Suurperheen valoisa koti


Valoisa, klassisten värien sävyttämä koti

Tämä kohde on ihastuttavan valoisa koti kahdessa kerroksessa, jossa väreinä on käytetty harmaan eri sävyinä, mustaa ja valkoista. Klassisten värien joukkoon sopii mainiosti mikä vain tehosteväri. Kaikki valaisimet muutamia riippuvalaisimia lukuun ottamatta ovat himmennettäviä led-valoja. Valaistuksessa on käytetty paljon epäsuoraa valaistusta.

Ahtiala, Lahti
Omakotitalo - 2 kerrosta

Pinta-ala
Tyytyväisiä
Harmaan
148
5
5
m2
asukkaita
sävyjä

Luonnon valoa


Tässä harmonisessa kodissa valoa tulvii sisään paljon. Seinän pinta saatiin kiiltelemään erikoismaaleilla. Iltaisin seinän struktuuri tulee paremmin esiin, kun pienet ledit valaisevat sen pintaa. Led-panelit katossa ovat himmennettävissä tarpeen vaatiessa.

Lasten valtakunta


Yläkerran aula on lasten valtakuntaa. Pienimmät leikkivät matolla ja suuremmat katselevat tv:tä ja pelaavat. Katossa on täälläkin himmennettävät ledit. Takaseinää valaisemaan asennetaan myöhemmin kapea valolista. Täällä piristeväriksi valittiin pirteä vihreä. Kun tehosteväri on tekstiileissä tms. niin värin vaihtaminen on silloin helpompaa.

Rauhallinen sävymaailma


Avokeittiön kaapistoissa on sekä ylä-, että alapuolella epäsuoraa valaistusta. Kuvauksen aikana viimeistelemätön keittiö saa valoa pimeällä myös ikkunan vieressä olevista seinävalaisimista. Ruokailutilassa jatkuu kodin rauhallinen sävymaailma. Lapsiperheessä on kätevää, että tuoleista saa irrotettua päälliset pesua varten. Katosta lattiaan ulottuvat verhot tekevät huoneesta korkeamman näköisen.

MUISTA SEURATA!